دانشجویان کارشناسی ارشد در شرف فراغت از تحصیل

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در شرف فراغت از تحصیل می باشند و مدرک پایه آنها برابر بند 7 بخشنامه 30/28562  مورخ 96/11/5 از دانشگاههای نظامی،امام حسین(ع) ، نیروی انتظامی ، سپاه پاسداران ، مالک اشتر، امام علی (ع) می باشد، بایستی تاییدیه تحصیلی و ریزنمرات از سازمان مرکزی استعلام گردد ، لذا جهت تکمیل پرونده آموزشی به بایگانی آموزش مراجعه نمایند در غیر اینصورت عواقب بعدی متوجه شخص دانشجو می باشد.

قابل توجه دانشجویان محترم

احتراما با توجه به اینکه آخرین مهلت واریز بدهی شهریه، پایان آذر ماه سال جاری می باشد ، کلیه دانشجویانی که تمایل به استفاده از تسهیلات وام اعم از کوتاه مدت ،میان مدت و هزینه تحصیلی را دارند ، می توانند به صندوق رفاه واحد واقع در زیرزمین دفتر مرکزی مراجعه نمایند.

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام بلند مدت

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام بلند مدت در نیمسال اول 98-97 می رساند حداکثر تا تاریخ 97/8/30 با در دست داشتن فرم مربوط به صندوق رفاه واحد می توانند مراجعه کنند.متقاضیان جهت اخذ وام به بانک قرض الحسنه مهر ایران معرفی می گردند.

امکان بازیابی رمز عبور فراموش شده

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می رساند

چنانچه رمز عبور خود را فراموش کرده باشید در صورتی که پیامک های تبلیغاتی تلفن همراه، قطع نشده باشد. سیستم دانشجویی قابلیت بازیابی و ارسال رمزعبور به صورت پیامک را دارد.

زمان برگزاری امتحان جامع دوره دکتری

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند زمان برگزاری امتحان جامع دوره دکتری به شرح ذیل می باشد

50 درصد تخفیف شهریه

ليست رشته هاي بدون آزمون (در صورت به حد نصاب رسيدن با 50% تخفيف شهريه) دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان

قابل توجه آن دسته از دانشجویان مقطع دکتری که در تاریخ 97/4/12 امتحان جامع دارند

1- داشتن کارت ورود به جلسه الزامیست در غیر این صورت حق شرکت در جلسه را ندارند.

2-کلیه نمرات دروس نظری در کارنامه ثبت شده باشد.

3-میانگین کل واحدهای نظری گذرانده شده کمتر از 16 نباشد.

قابل توجه متقاضیان نقل و انتقال

خواهشمند است جهت ثبت درخواست نقل و انتقالات نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 از تاریخ 97/3/20 لغایت 97/4/15 به آدرس اینترنتی www.monada.iau.ir سامانه منادا نقل و انتقالات دانشجویی مراجعه و درخواست خود را به همراه مدارک مورد نیاز اسکن نموده و در سامانه فوق ثبت نمایید.

صفحه‌ها