تغییر تاریخ امتحانات مورخ 98/10/17

قابل توجه دانشجویان گرامی :

بنا بر اطلاعیه سازمان مرکزی امتحانات مورخ98/10/17  لغو و به همان ساعت قبلی در تاریخ 98/10/28 منتقل گردید.

اطلاعیه خوابگاه برادران

قابل توجه دانشجويان برادر

آندسته از دانشجوياني كه در ترم بهمن ماه مايل به استفاده  از خوابگاه ميباشند جهت ثبت نام به آقاي اصلي مسئول خوابگاه ويا حوزه معاونت دانشجويي مراجعه نمايند.

معاونت دانشجويي وفرهنگي

تاریخ برگزاری آزمون جامع نیمسال اول 99-98

قابل توجه دانشجویان دوره دکتری  :

آزمون جامع نیمسال اول 99-98 در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 28 و 98/9/29  برگزار می گردد.

اصلاح اطلاعات دانشجو

قابل توجه دانشجویان محترم :

جهت اصلاح اطلاعات شخصی خود با ورود به سرور آموزشی دانشجویان سپس (سیستم خدمات دانشجویی) سپس (آموزش) سپس (امکانات آموزش) سپس (اصلاح اطلاعات دانشجو) اقدام به اصلاح اطلاعات خود نمایید.

تمدید مهلت انتخاب رشته بدون آزمون

بدینوسیله به اطلاع می رساند ، مهلت انتخاب رشته بدون آزمون درسایت Azmoon.org تا تاریخ 98/6/6 تمدید گردید.

صفحه‌ها