آزمون جامع دوره دکتری روانشناسی عمومی و تربیتی

پیروجلسه مدیران گروه روانشناسی عمومی وتربیتی با سر پرست دانشکده روان شناسی، مورخه 3/2/97ساعت 8 صبح،تاریخ امتحان جامع دانشجویان دکترای روانشناسی عمومی و تربیتی ورودی 94 بشرح زیر تعیین گردید :

امتحان کتبی : 1/4/97 ساعت 9 صبح

امتحان شفاهی :3/4/97س   ساعت 9 صبح

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام بلند مدت جهت نیمسال دوم 97-96

دانشجویانی که متقاضی وام بلند مدت وزارت علوم جهت نیمسال دوم 97-96 می باشند ، تا تاریخ 97/2/6 مهلت دارند مدارک خود را به صندوق رفاه تحویل نمایند.

تمدید مجدد مهلت انتخاب واحد بصورت همزمان با حذف و اضافه از سوی سازمان مرکزی

باعنایت به مراجعات مکرر دانشجویان و عدم انتخاب واحد اکثر آنان و یا مشکلات مالی طی مکاتبات انجام شده با سازمان مرکزی و اخذ مجوزهای لازم ، برای آخرین بار سایت جهت  انتخاب واحد و حذف و اضافه از دوشنبه مورخ 96/12/07 لغایت ساعت 8 صبح روز شنبه  96/12/12 تمدید می

اطلاعیه مهم پرداخت شهریه

دانشجویان گرامی در صورت پرداخت شهریه ، چنانچه مبلغ از حساب بانکی شما کسر گردید و به حساب شهریه دانشجویی واریز نشد. به منوی شهریه، (1) قسمت پیگیری پرداخت های اینترنتی مراجعه و (2) سپس در ستون آخر روی گزینه بررسی و پیگیری تراکنشکلیک نمائید تا مبلغ مورد نظر به حساب بانکی شما برگشت یا به حساب شهریه واریز گردد. ضمناً از پرداخت مجدد تا زمان تعیین وضعیت تراکنش قبلی خودداری نمایید.

متقاضیان وام بانک ملی

کلیه دانشجویانی که جهت تامین شهریه خود متقاضی وام بانک ملی با سود 14 درصد و سه ساله میباشند از تاریخ 96/9/25 به صندوق رفاه دانشجویی واحد مراجعه نمایند.

تاریخ برگزاری امتحان جامع دکتری تخصصی رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی آذرماه 96

زمان برگزاری آزمون جامع دکتری تخصصی رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی  بشرح ذیل اعلام می گردد : 1-آزمون کتبی روز پنجشنبه مورخ 96/9/9- آزمون شفاهی روز جمعه مورخ  96/9/10 برگزار خواهد گردید.

تاریخ برگزاری امتحان جامع دکتری تخصصی رشته حقوق آذرماه 96

زمان برگزاری آزمون جامع دکتری تخصصی رشته حقوق بشرح ذیل اعلام می گردد : 1-آزمون کتبی روز پنجشنبه مورخ 96/9/9- آزمون شفاهی روز جمعه مورخ  96/9/10 برگزار خواهد گردید.

تاریخ برگزاری امتحان جامع دکتری تخصصی رشته علوم سیاسی آذرماه 96

زمان برگزاری آزمون جامع دکتری تخصصی رشته علوم سیاسی بشرح ذیل اعلام می گردد : 1-آزمون کتبی روز پنجشنبه مورخ 96/9/16- 2-آزمون شفاهی روز جمعه مورخ  96/9/17 برگزار خواهد گردید.

تاریخ برگزاری امتحان جامع دکتری تخصصی کلیه ی رشته های دانشکده علوم انسانی

آزمون جامع دکتری تخصصی(آزمون شفاهی-آزمون کتبی)  رشته های جغرافیا ،مدیریت دولتی ،حسابداری، ادبیات فارسی در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 96/9/12 و 96/9/13 در محل دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد.

صفحه‌ها