وام بلند مدت وزارت علوم و تحقيقات

كليه دانشجوياني كه متقاضي وام بلند مدت وزارت علوم و تحقيقات در نيمسال دوم 96-95 ميباشند جهت تحويل مدارك ميتوانند فقط روز شنبه مورخ 95/11/30به صندوق رفاه دانشجويان مراجعه نمايند.

اطلاعيه چك برگشتي در سيستم شهريه

قابل توجه دانشجوياني كه "چك برگشتي در سيستم شهريه" دارند "امكان دريافت چك مجدد " بابت شهريه امکان پذیر نمي باشد.

لغو امتحانات در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 21 ورودی ماه 1395

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله هاشمی رفسنجانی به کلیه اساتید کارکنان و دانشجویان عزیز، به اطلاع میرساند امتحانات در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 20 و 21 دیماه 1395 برگزار نمیگردد و تاریخ امتحانات روزهای مذکور متعاقبا اعلام میگردد.

اطلاعيه فوري

قابل توجه دنشجويان محترم :

ثبت نام در 20 رشته با 50% درصد تخفيف شهريه

داوطلباني كه در 20 رشته زير ثبت نام نمايند در صورتيكه رشته هاي ثبت نامي به حد نصاب برسد از 50% تخفيف شهريه برخوردار مي شوند.

الزامي بودن گذراندن درس وصايا

به اطلاع مي رساند كليه دانشجويان تحصيلات تكميلي بايستي درس وصاياي امام(ره) را در يكي از مقاطع قبلي يا مقطع تحصيلي كه هم اكنون مشغول به تحصيل مي باشند بگذرانند در غيراينصورت اجازه دفاع از پايان نامه را ندارند.

تاريخ برگزاري آزمون جامع دكتري جغرافيا و برنامه ريزي شهري

قابل توجه دانشجويان محترم رشته جغرافيا و برنامه ريزي شهري مقطع دكتري تخصصي اطلاعات برگزاري آزمون جامع بشرح ذيل مي باشند:

1- تاريخ آزمون كتبي روز چهارشنبه 1395/09/24

تعیین اساتید راهنما و مشاور برای دانشجویان دکترای روانشناسی عمومی وتربیتی (ورودی 93)

اساتید راهنما و اساتید مشاور برای پایان نامه های دانشجویان دکترای روانشناسی عمومی و تربیتی که امتحان جامع دوره قبل را گذرانده بودند بشرح ذیل تعیین گردید.

نام و نام خانوادگی                                               استاد راهنما                           استاد مشاور

آزمون جامع دوره دکتری روانشناسی عمومی و تربیتی(ورودی 93)

پیروجلسه مدیران گروه روانشناسی عمومی وتربیتی با سر پرست دانشکده روانشناسی، مورخه 95/08/11 ساعت 9 صبح، تاریخ امتحان جامع دانشجویان دکترای روانشناسی عمومی و تربیتی ورودی 93 بشرح زیر تعیین گردید :

امتحان کتبی : 95/09/24   ساعت 8 صبح

امتحان شفاهی :95/09/26   ساعت 8 صبح

در دانشکده روانشناسی برگزار خواهد شد.

اطلاعیه مهم

قابل توجه اساتید،کارکنان و دانشجویان محترم:

صفحه‌ها