قابل توجه دانشجویان محترم

دانشجویان محترم واحد زاهدان توجه داشته باشند در هنگام انتخاب واحد ، کد دروس مربوط به پردیس کورین ،نصرت اباد و میرجاوه (که جلوی اسم استاد درج می باشد ) را به اشتباه انتخاب ننمایند.

اطلاعیه مهم

آن دسته ازدانشجویانی که انتخاب واحددوره تابستان 99-98 رادرسامانه مکانیزه آموزشی قطعی ننموده اند تا ساعت 8صبح روز سه شنبه مورخ 99/05/28 فرصت دارند،درخصوص انتخاب واحد اقدام نمایند.

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی زاهدان

اطلاعیه مهم

سامانه اتوماسیون آموزش و شهریه از یکشنبه مورخ 99/05/26 فعال گردید، اساتید و دانشجویان محترم می توانند امورات مورد نظر را انجام دهند.

لیست پشتیبانان سامانه مکانیزه آموزش

اطلاعیه

سامانه مکانیزه آموزش و شهریه مطابق دستور العمل سازمان مرکزی به منظور اجرای طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه از مورخ 2 مرداد به مدت دو هفته در دسترس نخواهد بود لطفا جهت پیگیری امور آموزشی با پشتیبانان دانشکده تماس حاصل شود.

دانشکده

تغییر تاریخ امتحانات مورخ 98/10/17

قابل توجه دانشجویان گرامی :

بنا بر اطلاعیه سازمان مرکزی امتحانات مورخ98/10/17  لغو و به همان ساعت قبلی در تاریخ 98/10/28 منتقل گردید.

صفحه‌ها