منابع آزمون جامع دکتری نیمسال دوم ۹۸

فهرست دروس آزمون کتبی ارزیابی جامع دوره دکتری تخصصی تیر ماه 98 دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

رشته معماری

عنوان درس

اصلاحیه برنامه زمانبندی آزمون جامع دوره دکتری در نیمسال دوم 98-97

بدینوسیله بر اساس بخشنامه 30/8314 مورخ 98/2/18 سازمان مرکزی ، برنامه زمانبندی و مکان برگزاری آزمون جامع دوره دکتری در نیمسال دوم 98-97 تغییر و به شرح ذیل اعلام می گردد.

آزمون کتبی : چهارشنبه 98/4/19 ساعت 12-8  و ساعت 18-14

آزمون شفاهی : پنج شنبه 98/4/20 ساعت 12-8 و ساعت 18-14

دانشجویان کارشناسی ارشد در شرف فراغت از تحصیل

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در شرف فراغت از تحصیل می باشند و مدرک پایه آنها برابر بند 7 بخشنامه 30/28562  مورخ 96/11/5 از دانشگاههای نظامی،امام حسین(ع) ، نیروی انتظامی ، سپاه پاسداران ، مالک اشتر، امام علی (ع) می باشد، بایستی تاییدیه تحصیلی و ریزنمرات از سازمان مرکزی استعلام گردد ، لذا جهت تکمیل پرونده آموزشی به بایگانی آموزش مراجعه نمایند در غیر اینصورت عواقب بعدی متوجه شخص دانشجو می باشد.

قابل توجه دانشجویان محترم

احتراما با توجه به اینکه آخرین مهلت واریز بدهی شهریه، پایان آذر ماه سال جاری می باشد ، کلیه دانشجویانی که تمایل به استفاده از تسهیلات وام اعم از کوتاه مدت ،میان مدت و هزینه تحصیلی را دارند ، می توانند به صندوق رفاه واحد واقع در زیرزمین دفتر مرکزی مراجعه نمایند.

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام بلند مدت

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام بلند مدت در نیمسال اول 98-97 می رساند حداکثر تا تاریخ 97/8/30 با در دست داشتن فرم مربوط به صندوق رفاه واحد می توانند مراجعه کنند.متقاضیان جهت اخذ وام به بانک قرض الحسنه مهر ایران معرفی می گردند.

امکان بازیابی رمز عبور فراموش شده

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می رساند

چنانچه رمز عبور خود را فراموش کرده باشید در صورتی که پیامک های تبلیغاتی تلفن همراه، قطع نشده باشد. سیستم دانشجویی قابلیت بازیابی و ارسال رمزعبور به صورت پیامک را دارد.

زمان برگزاری امتحان جامع دوره دکتری

اصلاحیه برنامه زمانبندی آزمون جامع دوره دکتری در نیمسال دوم 98-97