قابل توجه دانشجویان محترم

احتراما با توجه به اینکه آخرین مهلت واریز بدهی شهریه، پایان آذر ماه سال جاری می باشد ، کلیه دانشجویانی که تمایل به استفاده از تسهیلات وام اعم از کوتاه مدت ،میان مدت و هزینه تحصیلی را دارند ، می توانند به صندوق رفاه واحد واقع در زیرزمین دفتر مرکزی مراجعه نمایند.

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام بلند مدت

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام بلند مدت در نیمسال اول 98-97 می رساند حداکثر تا تاریخ 97/8/30 با در دست داشتن فرم مربوط به صندوق رفاه واحد می توانند مراجعه کنند.متقاضیان جهت اخذ وام به بانک قرض الحسنه مهر ایران معرفی می گردند.

امکان بازیابی رمز عبور فراموش شده

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می رساند

چنانچه رمز عبور خود را فراموش کرده باشید در صورتی که پیامک های تبلیغاتی تلفن همراه، قطع نشده باشد. سیستم دانشجویی قابلیت بازیابی و ارسال رمزعبور به صورت پیامک را دارد.

زمان برگزاری امتحان جامع دوره دکتری

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند زمان برگزاری امتحان جامع دوره دکتری به شرح ذیل می باشد

50 درصد تخفیف شهریه

ليست رشته هاي بدون آزمون (در صورت به حد نصاب رسيدن با 50% تخفيف شهريه) دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان

قابل توجه آن دسته از دانشجویان مقطع دکتری که در تاریخ 97/4/12 امتحان جامع دارند

1- داشتن کارت ورود به جلسه الزامیست در غیر این صورت حق شرکت در جلسه را ندارند.

2-کلیه نمرات دروس نظری در کارنامه ثبت شده باشد.

3-میانگین کل واحدهای نظری گذرانده شده کمتر از 16 نباشد.

قابل توجه متقاضیان نقل و انتقال

خواهشمند است جهت ثبت درخواست نقل و انتقالات نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 از تاریخ 97/3/20 لغایت 97/4/15 به آدرس اینترنتی www.monada.iau.ir سامانه منادا نقل و انتقالات دانشجویی مراجعه و درخواست خود را به همراه مدارک مورد نیاز اسکن نموده و در سامانه فوق ثبت نمایید.

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام بلند مدت جهت نیمسال دوم 97-96

دانشجویانی که متقاضی وام بلند مدت وزارت علوم جهت نیمسال دوم 97-96 می باشند ، تا تاریخ 97/2/6 مهلت دارند مدارک خود را به صندوق رفاه تحویل نمایند.

تمدید مجدد مهلت انتخاب واحد بصورت همزمان با حذف و اضافه از سوی سازمان مرکزی

باعنایت به مراجعات مکرر دانشجویان و عدم انتخاب واحد اکثر آنان و یا مشکلات مالی طی مکاتبات انجام شده با سازمان مرکزی و اخذ مجوزهای لازم ، برای آخرین بار سایت جهت  انتخاب واحد و حذف و اضافه از دوشنبه مورخ 96/12/07 لغایت ساعت 8 صبح روز شنبه  96/12/12 تمدید می

صفحه‌ها