پرداخت شهریه از طریق خود پرداز

پرداخت شهریه از طریق خودپردازهای بانک ملی

قابل توجه دانشجويان گرامي : از اين پس جهت پرداخت شهريه مي توانيد از طريق دستگاه های خودپرداز ATMبانک ملی مستقر در دانشگاه  و سطح کشور بدون مراجعه به شعب بانك بشرح ذيل اقدام فرماييد :

1-  ابتدا كارت بانكي عضو شبكه شتاب ( ملي ، ملت و .... ) خود را وارد دستگاه خودپرداز نمایید.

2-  رمز اول (4 رقمي) كارت بانكي خود را وارد و كليد ثبت را مي زنيد. بعنوان مثال ( 1234 )

3-از گزينه انتقال وجه ، گزینه پرداخت شهریه دانشگاه آزاد را انتخاب نمایید.

4-شماره شناسه پرداخت (13 رقمي)خود را بصورت صحيح در قسمت (شماره شناسه) وارد و كليد ثبت را مي زنيد.                             بعنوان مثال ( 3900912510931 )

5-مبلغ مورد نظر را جهت پرداخت ( به ريال ) وارد و كليد ثبت را مي زنيد. مثال ( 1.250.000 ) ريال

6-شماره کارت مجازی حساب شهریه دانشگاه را وارد و كليد ثبت را مي زنيد.

9207 9967 9918 6037

·تذكر : درصورت اشتباه وارد نمودن شماره شناسه پرداخت ، دستگاه از انجام پرداخت جلوگيري مي كند.

7-در اين مرحله دستگاه اطلاعات وارد شده توسط شما را جهت تاييد نهايي نمايش می دهد كه در صورت تایید ، نسبت به پرداخت اقدام مي گردد.

8-پس از انجام عمليات برداشت و واريز وجه به حساب شهریه دانشگاه (0216210340007)، رسيد پرداخت وجه به شما ارائه مي شود.

تذكرات مهم

1-وجه پرداخت شده پس از اینکه به حساب دانشگاه واریز گردید ، در سايت دانشگاه (پرتال دانشجویان) در قسمت کارنامه مالی قابل مشاهده می باشد ؛ بديهي است ، رسيد پرداخت وجه را تا زمان مراجعه به سايت و اطمينان از ثبت آن در حساب مربوطه ، نزد خود نگهداري نماييد.

2-در صورت اشتباه وارد نمودن شماره شناسه و يا عدم احتساب پرداخت مذكور در کارنامه مالی ، پس از گذشت زمان 48 ساعت ،‌ براي رفع اشكال با دردست داشتن رسيد پرداخت وجه و كارت بانكي و كارت دانشجويي به اداره امور مالی دانشگاه واقع در ساختمان مرکزی مراجعه نمایید.